Tulokulmia tietokirjallisuuteen pitkin kevättä verkossa!

30.3.2020
Kirjapino.

Tiedote 30.3.2020.

Koronaepidemia pakotti peruuttamaan 30. maaliskuuta järjestettäväksi suunnitellun Tulokulmia tietokirjallisuuteen -tapahtumaan. Onneksi keskustelua sekä tietokirjallisuudesta että Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan jakamista tiedonjulkistamisen apurahoista voidaan onneksi käydä muillakin tavoin.

Haluammekin tietää, mistä aiheista olisit toivonut kuulevasi keskustelua ja millaisiin kysymyksiin haluaisit vastauksen. Mietityttääkö, millä tietokirjailija rahoittaa työskentelynsä? Tai millaisten vaiheiden kautta tietokirja syntyy? Kiinnostaako erityisesti tietokirjallisuuden vienti? Haluatko kuulla ehkä juuri tekijän, rahoittajan tai kustantajan näkökulman?

Lähetä kysymyksesi ja toiveesi juttuaiheista laittamalla sähköpostia osoitteeseen maija.lahteenmaki@tsv.fi. Kysyjien henkilöllisyys jää vain meidän tietoomme. Vastauksia ja toiveidenne mukaista sisältöä julkaistaan pitkin kevättä TJNK:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Tiedonjulkistamisen apurahahaku alkaa taas 1. 5. ja päättyy 29.5. Peruutetun tapahtuman kylkeen suunniteltu apurahakahvila tullaan järjestämään virtuaalisena ja kahteen otteeseen myöhemmin keväällä. Tietoa apurahoista löytyy TJNK:n verkkosivuilta.

Tiedonjulkistamisen apurahoista, tulevista apurahaklinikoista ja muutenkin TJNK:n toiminnasta pysyt parhaiten perillä seuraamalla viestintää

Sinua saattaisi kiinnostaa myös