Tiedeklubi 6/2020

Kuulokkeet lattialla.
Starttid
Sluttid
Plats
Helsinki

Tiedeklubeista päästään tänä syksynä nauttimaan podcasteina sekä mahdollisuuksien mukaan livetapahtumina. Monipuolinen ohjelma ammentaa kokemustutkimuksesta, tiedonjulkistamisesta ja vaihtoehtoisten faktojen maailmassa luovimisesta.

Joulukuun tiedeklubi-podcast julkaistaan SoundCloudissa 17.12. Livetapahtuma järjestetään 16.12. Manalassa (Dagmarinkatu 2), jos vallitseva virustilanne sen sallii.

Vaihtoehtoiset faktat ovat soluttautuneet poliittiseen retoriikkaan, mutta osattiin sitä muokata totuutta ennenkin. Nyt totuuden lisäksi tulilinjalla on se tapa, jolla totuutta selvitetään. Joulukuun tiedeklubilla kuullaan ennakkomaistiainen Tieteen päivien 2021 ohjelmasta. Tieteen päivillä esiintyvää poliittisen historian tutkija Timo R. Stewartia haastattelee toimittaja Helen Partti.

Syksyn 2020 klubien ohjelmasta vastaavat Tulevaisuuden tutkimuksen seuraTiedonjulkistamisen neuvottelukunta (TJNK) ja Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV). Yhteistyössä on mukana myös Helsingin yliopiston Alumniyhdistys.

Deltagande
På plats
Online
Tapahtuman teemat
Ansvarig organisation
Delegationen för informationsspridning (TJNK)
Vetenskapliga samfundens delegation (TSV)