Tiedekasvatuksen asiantuntija, tule tekemään tiedekasvatuksen toimenpideohjelmaa!

18.8.2020
Mehiläinen jättiverbenassa.

TSV:n ja TJNK:n tiedekasvatushanke järjestää 27.8.2020 virtuaalisen työpajan, jossa työstetään yhdessä tiedekasvatuksen toimenpideohjelmaa. Ilmoittaudu mukaan 25.8. mennessä!

Tieteellisten seurain valtuuskunnan (TSV) ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan (TJNK) yhteinen Selvitystyö ja suosituksia tiedekasvatuksen tueksi -hanke järjestää torstaina 27.8.2020 klo 10-12.30 Zoom-työpajan, jossa laaditaan sisältöä tiedekasvatuksen toimenpideohjelmaan. 

Toimenpideohjelma tukee ja konkretisoi tekeillä olevia tiedekasvatuksen kansallisia suosituksia. Sen päämääränä on helpottaa tiedekasvatustoiminnan suunnittelua ja tehdä toimintaehdotuksia hyvien käytäntöjen tueksi ja tiedeosaamisen vahvistamiseksi. 

Tiedekasvatuksen tulisi olla saavutettavaa, laaja-alaista, osallistavaa, yhteisöllistä sekä innostavaa ja palkitsevaa - millä tavoin nämä tavoitteet voidaan toteuttaa? Tule mukaan keskustelemaan ja kirjoittamaan! 

Ilmoittautuminen tiistai-iltaan 25.8.2020 mennessä e-lomakkeella: https://survey.tsv.fi/index.php/887714

Lisätietoja antaa hankkeen koordinaattori Anni Sairio (puh. 044 7376 381, anni.sairio (at) tsv.fi).

Selvitystyö ja suosituksia tiedekasvatuksen tueksi -hankkeen rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Lue lisää hankkeen tiedotteesta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös