Tiedonjulkistamisen apurahahaku 2019

24.4.2019
Kirjoituskone.

Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta julistaa haettavaksi vuoden 2019 tiedonjulkistamisen apurahat.

TIEDONJULKISTAMISEN APURAHAHAKU 2019

Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta julistaa haettavaksi vuoden 2019 tiedonjulkistamisen apurahat. Neuvottelukunta myöntää tiedonjulkistamisen apurahoja yksityisille henkilöille tai työryhmien jäsenille (ei yhteisöille tai yhdistyksille) tiedonjulkistamista palvelevan työsuunnitelman toteuttamiseen lähinnä luovan työn korvauksina.

Hakuaika alkaa 1.5. ja päättyy 31.5.2019 klo 16.00.

Myönnetyllä avustuksella tuetaan monipuolista, monikanavaista ja uudistuvaa tietokirjoittamista ja tiedonjulkistamista. Kaunokirjalliset kohteet, käännökset, oppikirjat tai tieteelliset tutkimukset eivät kuulu apurahoituksen piiriin.

Kaikki apurahat myönnetään henkilökohtaisina työskentelyapurahoina 2, 4, 6 tai 8 kuukauden työskentelyyn. Vain erityistapauksissa ja perustelluista syistä apurahat voivat sisältää myös teknisluonteisia kuluja.

Lue lisää apurahojen jakoperiaatteista

Tutustu rahoitettaviin hankemuotoihin

Lisätietoja ja hakuohjeet

Hakijoita kehotetaan tutustumaan huolellisesti hakulomakkeen täyttöohjeisiin ja muuhun ohjeistukseen, kuten Usein kysyttyihin kysymyksiin.

Apurahoihin liittyvissä sisältö- tai asiakysymyksissä lisätietoja antaa ensisijaisesti pääsihteeri Reetta Kettunen, puh. 040 733 5935.

Muut tiedustelut: suunnittelija Terhi Tarkiainen, p. 044 346 9990 tai info@tjnk.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös