Nosta kissa pöydälle - Osallistu verkkokyselyyn tiedon yhteiskehittämisestä

10.4.2018
Kaksi mustaa kissaa.

Liikutu tiedosta. Päivä vaikuttavaa tiedeviestintää on vuosittainen, nyt neljättä kertaa järjestettävä tapahtuma.

LIIKUTU TIEDOSTA -TAPAHTUMASSA KEHITETÄÄN YHTEISKEHITTÄMISTÄ YHDESSÄ!

Tilaisuus on 22.5.2018 Tieteiden talolla Helsingissä. Päivän ohjelma ja ilmoittautuminen ovat sivulla http://liikututiedosta.fi.

Tänä vuonna ohjelmassa käsitellään tiedon yhteiskehittämistä (yhteisluominen, yhteiskehittely, co-creation). Samalla alkavat Nosta kissa pöydälle -keskustelut, joissa on tarkoitus sanoittaa ajankohtaisten aiheiden ongelmia, puhua niistä avoimesti ja etsiä ratkaisuja yhdessä. Keskustelun pohjaksi toteutetaan lyhyt verkkokysely, jonka tulokset tulevat keskustelijoille tiedoksi ennen tilaisuutta.

Ensimmäisessä Nosta kissa pöydälle -keskustelussa puhutaan vuorovaikutteisesta tiedon tuottamisesta yhteistyössä tiedon tuottajien, tiedon tarvitsijoiden ja tiedon hyödyntäjien välillä. Mikä aiheuttaa esteitä yhteiskehittämiselle? Miten ongelmat ratkaistaan? Mitä hyviä esimerkkejä tunnemme?

Osallistu keskusteluun vastaamalla verkkokyselyyn yhteiskehittämisestä osoitteessa https://survey.tsv.fi/index.php/survey/index/sid/241636/lang/fi

Kysely toteutetaan ja siihen vastataan anonyymisti. Vastauksia käytetään Liikutu tiedosta -tapahtuman ohjelman suunnittelussa ja toteuttamisessa. Vastauksesi jäävät Tieteellisten seurain valtuuskunnan ja tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan hallintaan ja niitä käytetään kummankin toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Huomaathan, että vastaukset voidaan myös julkaista.

Kyselylomake sulkeutuu 6.5.2018.

Liikutu tiedosta -tapahtuman järjestävät Kaskas Media, Tieteellisten seurain valtuuskunta ja tiedonjulkistamisen neuvottelukunta. Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. 

Lisätietoja:

Liikutu tiedosta -verkkosivu: http://liikututiedosta.fi

Verkkokysely tiedon yhteistuottamisesta: https://survey.tsv.fi/index.php/survey/index/sid/241636/lang/fi

Lisätietoja antavat projektipäällikkö Henriikka Mustajoki (henriikka.mustajoki@tsv.fi) ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan pääsihteeri Reetta Kettunen (reetta.kettunen@tjnk.fi), p. 040 733 5935.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös