Ehdota tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon saajaa!

Kaaviokuva valtionapalkintokäsittelystä.

Palkinnot myönnetään tieteellisen, taiteellisen ja teknologisen tiedonvälityksen alalla tehdystä merkittävästä tiedonjulkistamistyöstä, joka on lisännyt kansalaisten tietämystä ja antanut virikkeitä yhteiskunnalliselle keskustelulle. Palkinto myönnetään ajankohtaisesta tiedonjulkistamistyöstä, jonka tuote voi olla korkeatasoinen tietoteos tai muu tietotuote. Palkinto voidaan myöntää myös esimerkillisestä, pitkäjänteisestä ja monimuotoisesta tiedonjulkistamistyöstä.

Palkinnot myönnetään tekijälle tai työryhmälle. Erityisen ansioituneesta ja pitkäaikaisesta työstä voidaan myöntää tiedonjulkistamisen elämäntyöpalkinto. Palkintoa ei myönnetä suppeille asiantuntijapiireille tarkoitetuista tieteellisistä julkaisuista tai suppean yleisön oppimateriaalien tuottamisesta.

Ehdotuksia voivat tehdä sekä yksityiset henkilöt että yhteisöt vuosittain 1.12. mennessä.

Ehdotukset tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon saajaksi tehdään sähköisellä lomakkeella. Tietokirjoille ja muille esityksille on omat lomakkeensa. Kustantajat voivat käyttää Tietokirjat-lomaketta myös ostotukiehdotusten jättämiseen.

Linkit sähköisiin lomakkeisiin:

>> TIETOKIRJAT

>> MUUT ESITYKSET

Lisätietoja palkinnoista löytyy Valtionpalkinnot-sivulta.

Tekninen tuki: tuki(at)tsv.fi
Tiedustelut: info(at)tjnk.fi