Tiedeklubi-podcast: Mitä menetämme, jos meillä ei olisi tietokirjallisuutta?

Kuulokkeet.
Alkaa
Loppuu

Tiedeklubit järjestetään keväällä 2021 Tiedeklubi-podcastien sarjana. Huhtikuun jaksossa (29.4.) keskustellaan Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan johdolla siitä, mitä menettäisimme, jos meillä ei olisi tietokirjallisuutta.

Jaksossa tietokirjallisuuden merkityksestä keskustelevat Säätiöt ja rahastot ry:n toimitusjohtaja Liisa Suvikumpu, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun kirjastonhoitaja Pekka Uotila ja kirjailija Tiina Raevaara.

Sarjan tunnin mittaiset jaksot julkaistaan 25.3., 29.4. ja 27.5. klo 12 Tiederadio-kanavalla SoundCloudissa.

Kuukausittain julkaistavat Tiedeklubi-podcastin jaksot tarjoavat korkeatasoisia keskusteluja asiantuntijoiden seurassa. Sarjassa pureudutaan yhteiskunnallisiin ilmiöihin eri tieteenalojen näkökulmista ja etsitään kansantajuisesti vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin.

Tiedeklubi-podcastin päävastaava on Tieteellisten seurain valtuuskunta. Tiedeklubi-sarja syntyy yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa. TSV:n ohella kevään jaksoista vastaavat Liikuntatieteellinen Seura, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta (TJNK) ja Tähtitieteellinen yhdistys Ursa. Yhteistyössä on mukana myös Helsingin yliopiston Alumniyhdistys.

Osallistuminen
Verkossa
Tapahtuman teemat
Tapahtuman järjestäjä
Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta (TJNK)
Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV)