Tuulen tuivertamat - tuulivoimalan terveysvaikutukset

×

Virheviesti

Deprecated function: Assigning the return value of new by reference is deprecated funktiossa drupal_load() (rivi 1374 tiedostossa /var/www/drupal/includes/bootstrap.inc).
24.2.2017

Maaliskuun aamukuulemisen aiheena on tuulivoimalan terveysvaikutukset. Miksi tuulivoima huolestuttaa? Liittyykö tekniikan uusia haittavaikutuksia esimerkiksi voimaloiden tuottaman äänien kautta? Entä mikä merkitys on huoleen ja pelkoon liittyvästä oirehtimisesta eli nosebovaikutuksesta, jossa aitojen oireiden taustalla ei ole löydetty biologista mekanismia.

Asiantuntijoina yliopettaja, meluntorjunnan dosentti Valtteri Hongisto, Turun AMK ja ylilääkäri, neurologian erikoislääkäri ja dosentti Markku Sainio, Työterveyslaitos.

Tilaisuuden alkusanat lausuu Tutkaksen puheenjohtaja, edustaja Sanna Lauslahti ja päätössanat tulevaisuusvaliokunnan varapuheenjohtaja, edustaja Merja Mäkisalo-Ropponen. Tilaisuuden moderoi Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan pääsihteeri Reetta Kettunen.

 

Tervetuloa keskustelemaan Pikkuparlamentin Kansalaisinfoon pe 3.3. 2017 klo 8.30. Tilaisuus kestää noin tunnin eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista.

Aamukuulemisen järjestävät Tutkijoiden ja kansanedustajien seura Tutkas, tulevaisuusvaliokunta ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta.

 

Lisätietoja: pääsihteeri Reetta Kettunen, p. 040 733 5935, reetta.kettunen(at)tjnk.fi

Kategoria: