Tiedonjulkistamisen valtionpalkintoseminaari 27.11.2015

×

Virheviesti

Deprecated function: Assigning the return value of new by reference is deprecated funktiossa drupal_load() (rivi 1374 tiedostossa /var/www/drupal/includes/bootstrap.inc).
30.10.2015

Tiedonjulkistamisen valtionpalkintojen jaon yhteydessä 27.11.2015 järjestettävässä seminaarissa keskustellaan, mistä syntyy luottamus omaan asiantuntemukseen ja mistä kumpuaa voima ja rohkeus jatkaa asiantuntijatyötä.

Tutkijat ja toimittajat saavat asiallista palautetta mutta moni saa myös asiatonta ja loukkaavaa palautetta. Tilaisuudessa kysytään, millaista on olla asiantuntijana julkisuudessa, mistä yleisöpalaute kumpuaa ja vaikuttaako vihainen palaute siihen, ketkä esiintyvät julkisuudessa.

Tilaisuudessa kuullaan myös tuloksia tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan toteuttamasta kyselystä tutkijoiden saamasta yleisöpalautteesta.

OHJELMA

Rohkeus tutkia, julkaista ja puhua

Aika: 27.11.2015 klo 13.15 - 16.00

Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki

Kahvitarjoilu

klo 13.15  Avaussanat
Akateemikko Risto Nieminen, TJNK:n puheenjohtaja

Puheenvuoro rohkeudesta
Tiedonjulkistamisen elämäntyöpalkitut

Katsaus kyselyyn tutkijoiden saamasta yleisöpalautteesta
Pääsihteeri Reetta Kettunen, TJNK

Sinä hetkenä…
Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon saajat kertovat, mistä syntyy luottamus omaan asiantuntemukseen ja voima jatkaa työtä. Toimittaja Anna-Liisa Haavikko juontaa keskustelun

Mukavuustauko

klo 15.00  ”Moni on asian kanssa yksin…” Miten tukea oikeutta olla asiantuntija?
Professori Teivo Teivainen, tutkija Johanna Hurtig ja toimittaja Maria Pettersson keskusteleva toimittaja Anna-Liisa Haavikon johdolla.

 

Ilmoittautuminen:

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu seminaariin tästä

 

Lisätietoja: pääsihteeri Reetta Kettunen, p. 040 733 5935, info[at]tjnk.fi

Kategoria: