Haetaan verkkotoimittajaa

×

Virheviesti

Deprecated function: Assigning the return value of new by reference is deprecated funktiossa drupal_load() (rivi 1374 tiedostossa /var/www/drupal/includes/bootstrap.inc).
14.8.2017

Tutkimuseettinen neuvottelukunta ja Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta hakevat osa-aikaista VERKKOTOIMITTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen

Työsuhteen kesto on 15.9.2017 - 31.3.2018 ja osa-aikaisuus on 60 % tai sopimuksen mukaan.

Haemme tutkimus- ja tiedemaailman tuntevaa, toimitustyöstä kiinnostunutta verkkotoimittajaa osallistumaan keväällä 2018 julkaistavan verkkosivuston sisällön toimittamiseen ja sivustosta tiedottamiseen.

Vastuullinen tiede -verkkosivu on Tiedonjulkistamisen neuvottelukunnan (TJNK) ja Tutkimuseettisen neuvottelukunnan (TENK) yhteinen hanke. Sivustolle koostetaan ajantasaista tietoa, joka käsittelee hyvää tieteellistä käytäntöä ja tutkimusetiikkaa sekä vastuullista tiedeviestintää. 

Odotamme sinulta

  • Vankkaa kokemusta tiedotustyöstä ja verkkokirjoittamisesta
  • Korkeakoulututkintoa ja kokemusta tutkimus- ja tiedemaailmasta
  • Hyvää projektinhallintaosaamista
  • Oikoluku- ja editointitaitoja
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Sosiaalisen median sekä monikanavaisen julkaisemisen osaamista
  • Itsenäistä otetta työhön

Arvostamme lisäksi

  • Drupal-verkkoalustan tuntemusta

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta vastuullisen tutkimuksen ja tiedeviestinnän julkaisukanavaa. Vaikka arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä, et joudu puurtamaan yksin, vaan osana innostunutta ja kykyjäsi arvostavaa tiimiä. Työpisteesi sijaitsee Kruununhaassa Helsingissä. Myös etätyö on mahdollinen. 

Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta ja Tutkimuseettinen neuvottelukunta toimivat Tieteellisten seurain valtuuskunnan yhteydessä, johon verkkotoimittaja tulee olemaan työsuhteessa. Valtuuskunnassa noudatetaan Yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Haettavana oleva toimi on vaativuusryhmässä 3 ja lopullinen palkka määräytyy tehtäväkohtaisen lisän ja työkokemuksen perusteella.

Lähetä lyhyt hakemus viimeistään 28.8.2017 sähköpostitse osoitteeseen info@tjnk.fi Liitä mukaan cv sekä mahdollinen portfolio tai tuoreet valikoidut työnäytteet (max 3).  Kerro työnäytteiden osalta mikä on ollut roolisi kyseisessä projektissa.

Lisätietoja antavat 15.8. ja 18.8. pääsihteeri Reetta Kettunen (p. 040 733 5935) sekä 17.8. ja 24.8. asiantuntija Iina Kohonen (p. 040 549 2262).

http://www.tenk.fi/

http://www.tjnk.fi/

Kategoria: